woensdag 13 oktober 2010

en weer bizzkids
BK 3817.Een spijkerbroek voor Renate. Deze had ik al eens eerder gemaakt, maar daar was ze uitgegroeid. Deze broek zit haar (bijna)perfect (volgende keer maak ik het bovenstuk iets hoger) en staat haar heel mooi. Een heel simpele versie in spijkerstof. Renates eerste reactie? "Mam, knip er maar een stuk af en geef maar aan Nadine." En waarom? "Er zit geen roze in." Tja, dat vond ik wel makkelijk, want nu kan het tenminste overal bij. Ze is overigens wel blij met haar broek en draagt hem veel. Officieel hoort deze broek met ritssluiting en knopen, maar dat heb ik achterwege gelaten, omdat ze hem het toch het liefst om hoog en naar beneden doet, zonder de rits te gebruiken.
achterkanten de inzetstukken voor.


Vervolgens heb ik een rokje in opdracht gemaakt. Ook uit de Bizzkids van winter 2008. (Wat ben ik toch blij met dat nummer).

De opdracht was: Een rokje, mag wel wat op de Hema rokjes lijken, in vrolijke kleurtjes.
het was wel leuk om daar mee aan de slag te gaan.
Dit is rokje 3808 in breedte maat 92 en lengte 104. Aan de achterkant heb ik er knoopsgatelastiek in gedaan, omdat het meisje erg smal is. Het rokje is gemaakt van stenzorib. Het hertje komt uit een ottobre van 2007 en heb ik al vaker als applicatie gebruikt.
Ik heb er direct nog een voor Nadine gemaakt, maar dan net andersom, wat hier gebloemd is is op haar rokje paars en wat hier donkerpaars is is bij haar gebloemd. Verder zit er bij haar geen band op. Ze is op dit moment niet thuis (en het rokje dus ook niet.)1 opmerking:

  1. Grappig dat Hema rokje!!!Volgens mij zag ik net bij de Hema een shirtje hangen wat er echt perfect bij past!!Je opdracht is dus goed geslaagd!En iid een alleen maar blauwe spijkerbroek lijkt saai maar ze hebben er altijd zoveel plezier van!Mooi gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen

opruimen.

Haha wat een rare foto. Dit zijn 2 zijwieltjes voor een 12 inch fietsje. Wij gebruiken ze niet meer. Ze staan op  marktplaats Een goed...

Labels