woensdag 13 oktober 2010

Stoffenspektakel "De buit"

Vandaag met Anke naar het stoffenspektakel in Groningen geweest. Man, ik heb nog nooit zoveel stof bij elkaar gezien, en dan vertelden ze me dat er in Zwolle nog veel meer lag. Wat een heerlijkheid om daar een paar uur tussen door te sjouwen en te kopen. Hieronder de buit.Lockgaren en bolletjes band. Ik had nog maar 2 kleuren lockgaren dus dat kon ik hier mooi aanvullen.
2 lappen vrolijk gekleurde fleece, altijd leuk voor een jasje oid.
Renate moet nog steeds een nieuwe jas. Daar is dit pakketje voor. Het patroon is van Farbenmix; de Karla, een ballonjasje. De stof is babyrib met hertjes (stenzo deer?)
Een wikkeldeken voor in de maxicosi. Op de foto komt de kleur niet helemaal uit de verf maar het is helderblauw met bruin. En een beige ruit biesbandje.

Katoen, voor een tuniekje.

Tricot, lekker basic, daar kunnen we wel mee combineren, ook hier vallen de kleuren een beetje vreemd uit. De donkerblauw is heel donkerblauw. de lichtblauw is echt aqua en rood is helderrood.
Ik ben dol op nicky velours, deze kon ik dus echt niet laten liggen.En een babyrib voor een broekje ofzo.En nu nog kijken of het weer in m'n kast past. Moet lukken, ik was aardig door m'n leuke stofjes heen.2 opmerkingen:

  1. U eens goe laten gaan blijkbaar. 11November is er ook één in Belgie en kzou graag eens gaan kijken maar kzal door het bos de bomen weer nie meer zien. Bij teveel stof verlies ik het overzicht en wat moet ik dan weeral kiezen....
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, jij hebt lekker aangevuld ;-) Nu weer fijn aan het knippen en naaien!

    BeantwoordenVerwijderen

opruimen.

Haha wat een rare foto. Dit zijn 2 zijwieltjes voor een 12 inch fietsje. Wij gebruiken ze niet meer. Ze staan op  marktplaats Een goed...

Labels