woensdag 10 november 2010

Roxy en BK 3808
Voor ons nichtje heb ik een Roxy jurkje gemaakt. Een spijkerjurkje. De bloem erop heb ik zelf gehaakt. Naar een beschrijving op een blog van iemand, maar ik weet niet meer van wie. ALs je het weet, hoor ik het graag, kan ik de link erbij zetten. Ik ben benieuwd wat zwager en schoonzus ervan vinden. Hij is nog onderweg, naar Canada.
Het rokje is in opdracht gemaakt. Het is gemaakt van paarse bk babyrib. De band is een roze satijnen band. Die komt helaas niet zo mooi over op de foto. Maar in het echt lijkt het heel leuk. Ik ben dol op dat hertje, deze applicatie staat in een ottobre en heb ik al meer gebruikt.
De ontvanger was er heel blij mee, het meisje wilde hem niet meer uit doen. Altijd fijn om te horen.

2 opmerkingen:

 1. Hallo Lize,

  Via via kom ik op je blog terecht.
  Ik vind het jurkje en het rokje allebei erg leuk!!
  Ik naai ook voor mijn kleindochter,maar een applicatie heb ik nog nooit gemaakt. Is deze van stof of geborduurd??

  Fijn weekend, groetjes van Thea (Crea by Thea)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Thea,
  leuk dat je even kwam kijken en reageren. Applicaties maak ik van stof. Ik zoek een leuke afbeelding die ik dan op vliesofix overtrek. Dan strijk ik de vliesofix op de verkeerde kant van de stof die ik voor de applicatie gebruik.
  Vervolgens knip ik de applicatie over de getekende lijn uit de stof.
  Dan strijk ik de applicatie op het kledingstuk.
  In principe zit het dan muurvast maar ik vind het wel mooi om het dan met een heel fijn zigzagsteekje (hoe fijn dat is persoonlijk) vast te naaien.

  BeantwoordenVerwijderen

opruimen.

Haha wat een rare foto. Dit zijn 2 zijwieltjes voor een 12 inch fietsje. Wij gebruiken ze niet meer. Ze staan op  marktplaats Een goed...

Labels