dinsdag 1 maart 2011

Indigo Jeansrok met lieveheersbeestjesIn ottobre 1 2011 stond een leuk patroon voor een rok. Die heb ik voor Renate gemaakt. Het is de Indigo Jeansrok in maat 116. Deze kan qua breedte en lengte nog prima voor haar. Heb er knoopsgatelastiek in gezet, dus ze kan er nog even verder in groeien. Ons rokkenmeisje is weer helemaal blij. Ze draagt het liefst rokken. Nu nog een leuk truitje erop maken.


De lieveheersbeestjes die op het rokje zitten zijn gekocht bij de Xenos. Er zitten 9 in een pakje en ik heb er 7 of 8 gebruikt, zodat ik voor het bijpassende truitje ook nog een heb. Langs de rand van de zakken heb ik een roze zigzagbandje gezet. De onderkanten van de rokbanen heb ik met een donkerblauw rolzoompje afgewerkt. Vond ik wel leuk lijken bij dit modelletje.

1 opmerking:

  1. Superleuk rokje geworden! Dit patroon staat ook hoog op mijn lijstje om te maken (en wel meer uit die Ottobre....echt een topnummer wat mij betreft). De lieveheersbeestjes maken het helemaal af!

    BeantwoordenVerwijderen

opruimen.

Haha wat een rare foto. Dit zijn 2 zijwieltjes voor een 12 inch fietsje. Wij gebruiken ze niet meer. Ze staan op  marktplaats Een goed...

Labels