vrijdag 15 april 2011

broek voor Nadine

Nadine was weer aan een broek toe. In ottobre 1 2011 stond een leuke stoere broek, een lap spijkerstof had ik nog wel liggen, die koop ik altijd groot in. En van de kerstversiering had ik nog een heeeeeel klein stukje rood met witte stippeltjes. Dit alles gecombineerd, en voila: Het is de cargo broek, met leuke grote zakken. Zelfs de riemlusjes pakte m'n machientje goed deze keer.


De grote zakken op de zijkant vond ik lekker stoer en het was voor mij ook even nieuw om te doen.


Het is maat 110, die goed omgekruld kan worden. Daarom heb ik onderaan op de binnenkant van de zijnaad een sierbandje gestikt, dat zie je leuk als de broek omgekruld wordt. Dit bandje zie je ook terug bovenaan op de tailleband. (Daar was ik mee begonnen. Ik had per ongeluk de knoopsgaten voor het knoopsgatelastiek aan de verkeerde kant van de tailleband gestikt. En om 22.30 geen zin meer om de tailleband er helemaal af te halen en om te draaien ;-) )


Mijn naaimachine werkt goed mee met doorstikken deze keer. Ik heb de bovendraad met een dubbele draad gestikt. En wonderbaarlijk kreeg ik gelijkmatige sierstiksels. De achterkant vond ik ook erg leuk geworden hiermee.

3 opmerkingen:

 1. Wat een leuke, stoere broek! En heel mooi afgewerkt met dat rode met witte stipjes. Ik heb die Ottobre niet, maar.. staan daar ook grotere maten in van deze broek?

  groetjes,
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Sabine,

  Deze broek gaat tot maat 128, dus als je belang hebt, kan ik hem wel voor je overtrekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Lize,
  da's heel lief van je, maar... ik heb minstens 140 nodig... het zijn immers mijn 2 oudste "jongedames" die de broek van je dochtertje "de megamax" vinden.

  Nogmaals bedakt voor het aanbod!

  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen

opruimen.

Haha wat een rare foto. Dit zijn 2 zijwieltjes voor een 12 inch fietsje. Wij gebruiken ze niet meer. Ze staan op  marktplaats Een goed...

Labels