dinsdag 12 april 2011

vraagje over gat in verjaardagsjurkNou, zo jammer. Nadine is heel blij met haar jurk, draagt hem graag, en dan doe ik niet moeilijk. Vlekken zijn er om uitgewassen te worden, en kinderkleren maak je niet zodat ze er alleen maar mee op de bank kunnen zitten.


Goed, ze heeft de jurk 3 keer aangehad, en nu zitten er gaten in. Waarschijnlijk heeft 'ie klemgezeten tussen een kinderfietsje ofzo.


Mijn vraag is: Hoe repareer je dit? Wie kan me helpen???

2 opmerkingen:

 1. tsja....ik zou de randjes voorzichtig aan elkaar vastmaken en dan een stukje van dezelfde kleur erachter vastmaken om het te verstevigen en dan flink zigzaggen om de winkelhaak die dan ontstaat. Zo heb je hem weer stevig. Doordat de jurk zo zwiert zie je er niet eens veel van denk ik.
  Succes....Mijn laatste elodie is aan de onderrand net boven de zoom over zo'n 30 cm gescheurd...leuk die glijbanen ahum....vrees dat ik hem of korter moet maken of met veel geduld alles aan elkaar maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oei, wat is dat zonde! Zo'n leuk jurkje en dat na zoveel moeite... (want dit was de 2de versie, niet?).

  Misschien, afhankelijk van waar het gat juist zit, kan je er een applicatie overheen zetten.

  In elk geval, heel veel succes en creativiteit bij het zoeken naar een oplossing.

  groetjes,
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen

opruimen.

Haha wat een rare foto. Dit zijn 2 zijwieltjes voor een 12 inch fietsje. Wij gebruiken ze niet meer. Ze staan op  marktplaats Een goed...

Labels