maandag 16 mei 2011

Antonia de eerste, Antonia de tweede en Yasmina

De dames konden met dat warme weer nog wel wat shirts gebruiken. Vandaar dat ik de Antonia maar eens uit de kast heb getrokken. En I love it. Wat een heerlijk patroon. Eindeloos mee te varieren. En daar hou ik wel van.
De eerste heb ik gemaakt van een prachtig gestreepte tricot. Die had ik een keer gekregen en lag te wachten op een mooi project. Dit vond ik wel zeer geschikt. Hij zal veel gedragen worden. En dat vind ik wel belangrijk als je een leuk stofje hebt.
Antonia de tweede is voor Nadine gemaakt. Ze is gemaakt van fijne rode badstof. Een lapje dat ik nog over had van de knuffel van Renate een tijd geleden. Rood alleen is leuk maar met een Hello Kitty is het natuurlijk nog leuker voor een meisje van vier. Daarom heb ik er een Hello Kitty op geappliceerd.

Antonia de derde hangt aan de waslijn. Die komt binnenkort.
Voor Renate had ik nog een Yasmina gemaakt. Eindelijk, het patroon lag hier al een tijdje. Ze is gemaakt van een bizzkids stofje wit met paars en zilveren bloemenslingers. Na het voorwassen zat het zilver er nog netjes op, maar na 3 keer wassen is het toch wel verdwenen. Ach het stofje is verder wel heel mooi.


Alleen de striklintjes ben ik niet tevreden over, ze gaan steeds los het band is te glad, denk ik. En vastzetten kan niet want dan kan Renate 'em niet aan krijgen.

1 opmerking:

  1. Wat een leuke dingen heb je weer gemaakt! De kraamcadeautjes zijn ook super!
    Antonia is hier ook favoriet! Dit jaar nog niet gemaakt, moet 'm eerst een maatje groter uittekenen voor Sara ;-)

    BeantwoordenVerwijderen