dinsdag 19 juli 2011

Dag 13 van 14 nr 5 en 6 van de uitdaging

Op dag 9 had ik project 5 af. Een Evita broek van CZM voor Renate.Op zich een eenvoudig model. Ik heb hem bewust qua kleur keuze ook heel eenvoudig gehouden, zodat ze 'em eigenlijk overal bij aan kan. Lekker met dit weer. De zakken heb ik gedaan met wit blauw gestippeld katoen, dezelfde kleur en stipjes als waar ze het topje van aan heeft. Toevallig paste dat goed bij elkaar want het topje heeft ze vorig jaar van m'n moeder gekregen uit de winkel.


Vandaag Dag 14 heb ik de kaboutercape van Bram afgemaakt. Hij moet 'em donderdag aan op de peuterspeelzaal voor het eindfeest. Op de foto's zie je de cape nog dicht, maar Bram kon hem bijna niet over z'n hoofd krijgen en ik vond het ook niet handig om in te spelen. dus heb ik de cape op midvoor helemaal open geknipt en omgezoomd. Qua afwerking is het absoluut geen hoogstandje geworden, maar ik had helemaal geen zin meer om deze stof te verwerken en ik heb de laatste dagen extreem veel harde buiken. Daarom denk ik ook niet dat ik deze uitdaging nu ga halen. Of ik moet vanavond nog heel veel zin hebben om het Unella Blomma broekje in elkaar te zetten. Maar dat hangt er even van af hoe het hier verder gaat.


3 opmerkingen:

 1. Ach wat een lief kabouterje!! De broek zit ook erg mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het broekje is heel mooi geworden, hoor! Het hoeft niet altijd enorm versierd te zijn. Een aantal basic stukken mogen niet ontbreken in de kleerkast. Trouwens, in combinatie met het topje, vind ik de broek écht heel mooi!

  En het kleine kaboutertje! Hoe lief! Echt schattig!

  groetjes,
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke broek! Zijn wel fijne patronen om mee te werken vind je ook niet?
  Kaboutertje ziet er erg schattig uit ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

opruimen.

Haha wat een rare foto. Dit zijn 2 zijwieltjes voor een 12 inch fietsje. Wij gebruiken ze niet meer. Ze staan op  marktplaats Een goed...

Labels