vrijdag 1 juli 2011

Lekker zomers 3 keer 1 stofje

Uit het stenzostofje dat ik voor de laatste elodie gebruikt heb kon ik nog net het bovenpand van het Tropical Blend jurkje uit ottobre 3-2011 halen en een poppenjurkje. Het stenzostofje heb ik nu op drie verschillende manieren gecombineerd. En ik moet zeggen dat het elke keer weer heel anders lijktAllereerst dus de Tropical blend. Ik had echt nog net genoeg voor een bovenstukje maat 110 en dan heb ik de naadtoeslag aan de bovenkant heel krap genomen. (Had beter een stukje van de onderkant kunnen laten vervallen) De strook eronderaan heb ik wel wat langer gemaakt dan op het patroon stond aangegeven. Nadine is op dit moment dol op oranje, en in het bovenste stofje zit precies hetzelfde oranje met witte stipjes als in het rokdeel. Het patroontje was wederom erg simpel. Het was ook mijn bedoeling om er een snel zomerjurkje van te maken, maar iets uitdaging vond ik wel leuk dus heb ik wel het patroon gevolgd en tussen het beleg en bovenpand een rood biesbandje eruit laten piepen. (op de foto missen alleen nog de knopen op de schouderbandjes.)

Dan nog een poppenjurkje. Hiervoor heb ik weer burda 7904 gebruikt Het zelfde bloesje als wat ik al vaker heb gemaakt met een langere rimpelstrook. En nu met echt korte mouwen.


Tot slot nog even de elodie waar ik dit stofje ook voor gebruikt had. Ik vind het wel leuk om het in de verschillende combinaties nog even samen te zien.

2 opmerkingen:

opruimen.

Haha wat een rare foto. Dit zijn 2 zijwieltjes voor een 12 inch fietsje. Wij gebruiken ze niet meer. Ze staan op  marktplaats Een goed...

Labels