vrijdag 12 augustus 2011

Terug van weggeweest en de laatste loodjes

We zijn weer terug van vakantie. Vorige week hebben we een heerlijke week gehad op de camping in Hardenberg. We lagen elke dag in het zwembad. Mazzel gehad dus, zeker als je de regen van deze week weer ziet.

Voor onze vakantie heb ik de unella blomma nog afgemaakt, een korte broek voor Renate. Helaas, er is nog geen goeie foto van. Maar dat komt nog. Ik vind hem wel grappig geworden, en Renate is er blij mee.

Nu op naar de laatste loodjes van de zwangerschap. Officieel nog 9 weken. Maar aangezien onze kids altijd wel lekker zitten, zal het nog wel iets langer duren.
Er moet nog veel gebeuren in huis, maar dat zijn voornamelijk mannenklusjes voordat ik daar weer mee bezig kan. De meidenkamer op zolder moet nog af. We hebben de muren lichtpaars geverfd. Heel leuk. Het dak is wit. Er moeten nog nieuwe dakramen in. en dan nog de vloerbedekking en de kasten. Dan kan Bram naar de kamer van de meiden en dan kan de babykamer afgemaakt worden. (ja ik ben wel een beetje gestresst :-S ).

Verder heb ik net weer een leuke bestelling gedaan op de stoffenkraam. Had lekker m'n spaarkaart vol en dus een leuke korting. Heb veel tricots besteld voor shirts en longsleeves. Ik hoop hier mee leuk te combineren. Heb er wel zin in in.

Hiernaast kun je zien wat de plannen zijn voor de komende tijd. Ik hoop het meeste voor 14 oktober afgemaakt te hebben. Ben benieuwd hoever ik kom. Vanmiddag maar lekker beginnen met een antonia voor Renate.


2 opmerkingen:

  1. Succes met je plannen en met de laatste loodjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is een heel lijstje met plannen (heb ik nou noooooit last van....). Succes met het maken, en natuurlijk ook met je laatste loodjes. Zo te lezen is de nesteldrang ook al aardig begonnen.
    Groeten, Nienke

    BeantwoordenVerwijderen

opruimen.

Haha wat een rare foto. Dit zijn 2 zijwieltjes voor een 12 inch fietsje. Wij gebruiken ze niet meer. Ze staan op  marktplaats Een goed...

Labels