maandag 5 september 2011

2 najaarssetjesVoor Renate en Nadine heb ik een najaarssetje gemaakt. Beiden hebben een zucka gekregen in maat 116 en een vestje uit de bizzkids bk 3328 ook maat 116. Nadine is echt nog wel een stuk korter dan Renate dus vond ik bij haar het onderrokje bij de zucka niet zo mooi, dat werd te lang. (ze kon qua breedte ook nog wel een maat kleiner). En de mouwtjes van de bolero moeten bij Nadine nog even omgeslagen worden.


Het vestje heb ik iets aangepast. volgens het patroon moest het striklint door de zoom aan de onderkant, maar dat leek me heel flodderig zitten, en ook niet prettig als het dan op de schouders steeds af zou zakken dus heb ik de tunnel mv en in de capuchon genaaid en daar het striklint doorgeregen.


Zaterdag waren m'n schoonouders 35 jaar getrouwd. Konden ze mooi het setje aan. En als het wat kouder is kan het met een maillot en truitje met lange mouwen onder de bolero.

4 opmerkingen:

 1. Leuke setjes heb je geproduceerd!
  Enne...Ik zie je planning voor het najaar...Phoeh, je hebt nog wel even werk ;-) Succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi gemaakt, vooral het setje voor Nadine vind ik erg mooi, maar dat komt omdat ik zelf ook snel naar rood grijp.
  groetjes Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een 2 mooie setjes, vooral dat met het rode vestje! Ik vind ze écht super!

  groetjes,
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen

opruimen.

Haha wat een rare foto. Dit zijn 2 zijwieltjes voor een 12 inch fietsje. Wij gebruiken ze niet meer. Ze staan op  marktplaats Een goed...

Labels