vrijdag 16 september 2011

Updatetje

Het naaien gaat nu niet zo snel meer. Nog 4 weken te gaan voor de uitgerekende datum. Ik ben gewoon wat sneller moe.
Maar... Het jasje is klaar. Het is erg leuk geworden maar hoe het er uitziet is nog even een verrassing. Ik had alleen weer problemen met de drukknoopjes. Kreeg ze er niet goed in en toen scheurde de tricot voering. (gelukkig bij het eerste knoopje al). Dat knoopje heb ik er uitgepeuterd en heb er heel leuke andere knoopjes opgezet. Het scheurtje in het tricot is nu verwerkt in het knoopsgat.

Ik ben ook druk bezig met de sprei voor Renate. Ze kan bijna niet wachten totdat hij klaar is. Maar ja nog 10 rondes denk ik. Ik ben begonnen met vierkanten, maar had garen te weinig en dat was hier in Assen ook niet meer te krijgen bij de Wibra. Gelukkig kon ik later nog bij de Wibra in Kampen een heleboel garen kopen. Maar toen was ik al met grote rondes begonnen. Zo heb ik in het midden een blok met vierkanten en daarom heen grote rondes. Het wordt wel leuk. Nog +- 10 uurtjes haken schat ik ;-)

Voor een vriendin een cadeautje gemaakt. Zij is bevallen van een zoontje met de stoere naam Justin. Ik moet het truitje nog even op de foto zetten voordat we dinsdag op kraamvisite gaan.

Op dit moment ben ik begonnen met de spulletjes voor de babykamer. De kleuren zijn wit grijs antraciet en zwart. Weer eens wat anders voor een babykamer, maar het wordt wel leuk. (En lekker neutraal dus dat mogen jullie wel weten :- ) )
Een aankleedkussenhoes ligt geknipt en twee kruikenzakken. Die zijn vanavond denk ik wel klaar. Dan nog 3 canvasjes bekleden en een muziekdoosje. Ach we hebben nog 4 weken. ;-)

Het lijstje hiernaast wordt dan toch wel korter.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

opruimen.

Haha wat een rare foto. Dit zijn 2 zijwieltjes voor een 12 inch fietsje. Wij gebruiken ze niet meer. Ze staan op  marktplaats Een goed...

Labels