maandag 10 oktober 2011

En weer een roxy

Renate had een bruiloft van haar juf, afgelopen vrijdag. De juf heeft vaak mooie jurken aan, dus de vraag was, of de meisjes allemaal in een mooi jurkje mochten komen. Heel leuk natuurlijk. Tot vorige week dacht ik dat ze nog prima haar zomer jurkje aankon, maar het zou wel koud worden.
Vandaar dat ik vorige week maandag begonnen ben met een jurkje voor haar. Ik had nog een mooie lap spijkerstof liggen.
Daarbij had ik al snel door dat ik de Roxy wilde maken. Dit patroon heb ik al veel vaker gemaakt en eenvoudig met een leuk resultaat. Een leuk bandje, gehaakt bloemetje en wat strasssteentjes. Renate blij, ik blij. Hier staat ze op de foto klaar om naar het feestje te gaan. Wat een dametje, haar lekker omhoog en vol gouden glitters. Ze heeft genoten op het feest.

Dit was overigens wel het laatste project. Ik heb geen zin meer om de naaimachine op tafel te zetten. Onze baby komt binnen nu en 3 weken. Ik zie wel wanneer ik weer aan naaien toekom.

2 opmerkingen:

 1. Alvast heel veel succes met de bevalling! De beeb komt vast snel nu je het rustiger aan gaat doen... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi jurkje alweer! Echt heel mooi versierd met die steentjes. Dat geeft zo'n luxe-uitzicht en dat terwijl het jurkje in spijkerstof is gemaat! Heel mooie combinatie vind ik dat zo.

  groetjes,
  Sabine

  ps: succes met de bevalling

  BeantwoordenVerwijderen

opruimen.

Haha wat een rare foto. Dit zijn 2 zijwieltjes voor een 12 inch fietsje. Wij gebruiken ze niet meer. Ze staan op  marktplaats Een goed...

Labels