maandag 10 oktober 2011

Haaksels

Ik heb niet zoveel zin meer om te naaien nu, maar haken gaat prima. En het is VERSLAVEND hier het resultaat:
Een Granny Square sprei voor Renate. Het was in eerste bedoeling om hem zo groot als het bed te maken, maar dan wordt het wel een hele lap. Op dit moment kan ze er heerlijk onder liggen, en ik heb hem ook uitgeprobeerd, heerlijk op de bank. Ik ben begonnen met granny squares van 7 rondes, toen was het garen op en kon ik niet verder in het patroon waar ik mee bezig was, heb toen besloten om om deze 9 blokken een aantal rondes te maken. Hierna heb ik er 10 blokken van 5 rondes gehaakt en die er tegenaan gezet. Vervolgens heb ik grote rondes verder gehaakt. Renate kon niet wachten tot het klaar was, en ze is er heel blij mee. Ik twijfel, moet ik verder tot deze sprei 1 bij 2 meter is en zo het hele bed bedekt, of gewoon lekker zo laten?


Dit vlindertje (en de bovenste ook) staat in het boek van Christel Klukkert 'gehaakte beestenboel' Een geweldig beestje om te haken. Beide meiden hebben nu een vlinder aan het dakraam hangen en ze zijn er blij mee. Nadine heeft de vlinder met de oranje vleugels gekregen. Renate heeft deze paars met rode vlinder gekregen. Hier komen er wel meer van.

Dit uiltje had ik al eerder geblogd. Het staat in de bóórdevol van de Pippoos. Een rammelaartje. Het uiltje vind ik echt superleuk, maar of ik het volgende keer weer als rammelaar maak? Dat weet ik nog niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

opruimen.

Haha wat een rare foto. Dit zijn 2 zijwieltjes voor een 12 inch fietsje. Wij gebruiken ze niet meer. Ze staan op  marktplaats Een goed...

Labels