vrijdag 19 september 2014

Mutsen

Momenteel ben ik druk bezig met het vullen van mijn webwinkel. Erg leuk om te doen. De eerste bestellingen voor wintermutsen zijn al de deur uit en ik vind het zo leuk om heerlijk te variëren met een aantal basispatronen. Ben ik het ene idee aan het uitwerken, speelt de volgende alweer door mijn hoofd.
Stuiterhoofd, noem ik dat. ;-) Soms leuk maar ook wel eens onrustig.
Zo had ik laatst een heel leuk nieuw idee:


Mijn droom is om ooit een vw busje om te toveren tot kampeerbusje. Ik vind ze zo leuk. Daarom heb ik alvast een vwbusmuts gemaakt.

Op internet was ik er nog niet één tegen gekomen en na wat puzzelen en passen is het aardig gelukt.
Dochterlief wilde wel even poseren. Eigenlijk wilde ze hem gewoon niet meer af doen :-D.
Ondanks dat ik de foto's recht op mijn computer heb staan, blijft blogger ze draaien.
Daarna wilde ik graag een lieveheersbeestje muts. Ik vind dat zulke leuke beestjes elke keer. Ze komen altijd tevoorschijn als de zon lekker warm schijnt. Daarom vond ik het juist zo leuk om daar een wintermutsje van te maken.
En als laatste heb ik vanmorgen een hello kitty muts gemaakt. Onze jongste is helemaal gek van Hello Kitty, we stonden een paar maand geleden bij een schoenenwinkel en ze wist heel goed wat ze wilde. Hello kitty schoenen.
Dan is er natuurlijk niks leukers dan een Hello Kitty muts te  maken.


Jongste dochter wilde deze muts ook maar al te graag showen.
5 opmerkingen:

 1. great !
  Greetings from Poland :)
  Katarzyna

  www.sajuki.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk die mutsen ook je VW muts!
  Hier ook alweer druk met de musten.
  de My Boshi mag weer uit de kast!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihihi, wat een leuke mutsen! Ik herken het probleem met de gedraaide foto's. Dat gebeurt ook dikwijls bij mij. Nu open ik de foto's voortaan in paint en sla ik ze vervolgens op. Beetje omslachtig maar het werkt wel. Fijn weekend alvast! Groetjes, Lotte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig, die VW-muts, superleuk idee! Tja, zo'n droom heb ik nou ook (een omgebouwd vw-busje), nu nog mijn man zover krijgen. :-) Het Hello Kitty- en lieve heersbeest-exemplaar zijn ook schattig!
  Raar van dat draaien, ik heb er nog geen last van gehad. Ik draai de foto's de laatste tijd ook weleens via het programma: fotoaanpassen.nl Dat gebruik ik ook altijd voor verkleinen/randen/tekst of bijsnijden van foto's.
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke mutsen!!! Gelukkig voor de kinderen komt de winter eraan en kunnen ze weer op.

  BeantwoordenVerwijderen