maandag 22 juni 2015

sunnygrannys, opkikkertjes en giraffe

Wat een regen hadden we vandaag hier. Maar de dag begon hier met heerlijke zonneschijn. Daar heb ik het van genomen en ben eerst maar eens lekker in de tuin gaan zitten haken. 2 granny's aan mijn mystery project. Ik heb nu 6 grannys, 3 geel en 3 roze. Wat het uiteindelijk gaat worden? ik weet het niet. Als ik zin heb haak ik gewoon één of twee grannys. Dochterlief kwam met een mooi geel bloempje. Dat vond ik wel passen.Even later zag de lucht er bij ons heel anders uit, dreigend. We zijn toen snel naar binnen gegaan, kon ik vol energie gaan poetsen :-S Niet mijn favoriete werkje, maar met zo'n uurtje achter de rug kun je er weer tegenaan.


Later op de dag maakte ik deze opkikkertjes met dit potje. Ik had nog net genoeg groen over om dit er samen uit te halen. Ze gaan woensdag mee naar 2 collega's van manlief.  Hij was er enthousiast over, en ik ook. 


Tot slot deze giraffe. Ik heb er nu 3 achterelkaar gehaakt. het is een leuk patroon waar je heerlijk mee kunt variëren, maar 3 op een rij is wel even genoeg. ff bedenken wat nu.
Juffencadeautjes 'moeten' ook nog.

2 opmerkingen:

 1. Leuk hoor de opkikkertjes, daar zullen de ontvangers vast blij mee zijn. Mooie granny's trouwens, mooie kleuren.
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je mystery-granny's wel heel vrolijk, benieuwd wat het wordt!
  Zo leuk, het opkikkerpotje. Heb je dat allemaal op één dag gemaakt?!
  Schattig girafje, maar na 3 zou ik er ook zat van zijn. Hoewel, soms heb je zo'n patroon wat gewoon lekker doorhaakt! :-)
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen

cupcake ijsjes en puddingbroodjes

Wauw. Blij mens hier.😊 Op 1 euro na in het week budget gebleven. En in deze week zaten ook de traktaties voor onze oudste die 12 is geword...

Labels