donderdag 11 juni 2015

WIP twijfel

Al een tijdje wil ik graag eens een bloemensjaal maken.
Nu heb ik mooi verloop garen 100 % katoen, en dat leek me geschikt voor dit project.
De bloemensjaal van atty's Het bloemenpatroon heb ik iets aangepast.
Nu ben ik zo ver.
En...
ik twijfel.
wordt dit wat? Het is een gelijkbenige driehoek, alle kanten even lang.
Ik ben hem nu al zat.
Ik ben in staat om hem weg te smijten nu.
Iemand tips?


6 opmerkingen:

 1. Haak een paar bloemen in een een unikleur of in een opvallende andere kleur. Dan wordt de driehoek net iets spannender. Misschien wordt je er dan wel blij van. Of haak er een effen rand om heen. Ook kan het helpen als je de binnenste cirkel van iedere bloemen in een unikleur haakt.
  Het verloopgaren is mooi, maar gecombineerd met deze bloemen komen zowel het garen als de bloemen misschien niet zo mooi uit als je je vooraf voorstelde.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik snap je twijfel. Die zou ik ook hebben. Ik denk dat ik iets anders van het garen zou maken. Ik vind het wel erg leuk garen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank jullie wel. Ik denk dat ik dit voorlopig laat voor wat het is En dan met de rest van de bolletjes kijken wat ik doe.
  Beetje inspiratieloos.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat misschien leuk is, is de wenteltrapsjaal... Deze zag ik bij iemand die zelfde probleem had. De sjaal is uiteindelijk superleuk geworden. Het patroon is te vinden bij A la Sascha.
  Misschien brengt het je op een idee. Zonde om de wil te laten liggen.
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha, maak er een poppensjaaltje van en begin een leuke nieuwe omslagdoek! Ik ben momenteel weg van de southbay en de dawn in the wood ( of was het field?), maar ja, dat zijn geen bloemetjessjalen. 😄 volgens mij heeft Wieke van Keulen ook nog een bloemetjes sjaal op haar site.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het effect van het verloopgaren wel mooi uitkomen in de bloemen, maar de vorm van de sjaal zou anders moeten, wil je hem fijn kunnen dragen. Kun je hier geen kleed of kussen van maken, bijv. in combinatie met jeans? Wel jammer om er niets mee te doen...
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen