maandag 26 juli 2010

Toch nog een zomerjurk. Elodie voor Nadine


Nadine kon nog wel een zomerjurk gebruiken. Dat vond moeders helemaal niet vervelend natuurlijk. Kon ik toch nog mooi het patroon Elodie van Farbenmix gebruiken. Ik vond het wel een gepuzzel hoe dat moest met de rits. Die zit mid achter maar boven de rits moet de naad nog een cm of 2 dicht gestikt worden.
Lekker zwieren
4 opmerkingen:

 1. Wat een leuk jurkje is het geworden. Het staat haar heel mooi.
  Groeten Renate

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind 'm erg geslaagd geworden! Leuke jurk, nu nog hopen dat de zon nog volop gaat schijnen komende weken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Lize! Wat leuk dat je mijn blogje bezocht hebt! Ik ben natuurlijk ook even bij jou gaan neuzen en ik zie dat je ontzettend leuke kleding maakt. Knap hoor! En leuk...doet mij ook weer denken aan de tijd dat onze oudste dochter klein was, toen naaide ik ook veel. Nu is dat wel minder hoor, alleen 'leuke dingen' als gordijnen, vlaggetjes, kussens en dekbed hoezen naai ik nu nog (en niet te vergeten; gaten in spijkerbroeken proberen te genezen...voetbal...).
  Ik ga je volger worden hoor Lize, en leuk dat je ook in drenthe woont, we wonen toch niet in dezelfde woonplaats?!
  Groetjes mama lieveheersbeestje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nu snap ik waarom de rits niet mooi sluit! Had uit het patroon niet goed opgemaakt dat de naad boven de rits nog vastgestikt moest worden! Mooi geworden hoor! Bedankt!!!

  BeantwoordenVerwijderen

opruimen.

Haha wat een rare foto. Dit zijn 2 zijwieltjes voor een 12 inch fietsje. Wij gebruiken ze niet meer. Ze staan op  marktplaats Een goed...

Labels