zondag 22 mei 2011

jongenskleren mt 92 uit ottobre 3-2011

En toen kreeg ik op moederdag Ottobre 3-2011. Ik was direct verliefd op de jongenspatronen die er in staan, maar er wordt vast nog meer uit gemaakt.

Dus voor Bram een aantal stofjes uit de kast getrokken. Ik had 3 leuke Nooteboomstofjes liggen. Een blauwe met jungledieren van vorig jaar, een blauwe met olifantjes en een met allemaal werkvoertuigen. Bram wees zeer overtuigd de laatste aan.
Gauw twee patronen geknipt en aan de slag gegaan. Leuk om eindelijk iets leuks voor een jongen te maken.Op de polosluiting van de bloes heb ik nog even lopen te zweten. Had ws de knoopsbiezen iets te krap geknipt, maar het is gelukt.

Het broekje ben ik ook wel tevreden over, maar het is nog niet zo warm dat hij die aankan. Het kan als set gedragen worden maar ook wel apart. De bloes heeft hij vandaag aan op een donkerbruine broek en het staat hem leuk.

2 opmerkingen:

  1. Superleuk stofje, jammer dat die er niet waren toen mijn jongens zo klein waren. Het is al zo "lastig" om eens iets leuks voor jongens te maken en dan ook nog eens zo weinig keuze in stoffen. Gelukkig begint dat beter te worden... :) Bram is er vast heel blij mee.

    Groetjes Denise

    BeantwoordenVerwijderen

opruimen.

Haha wat een rare foto. Dit zijn 2 zijwieltjes voor een 12 inch fietsje. Wij gebruiken ze niet meer. Ze staan op  marktplaats Een goed...

Labels