zaterdag 10 september 2011

Interne verhuizing


Eindelijk is de zolderkamer klaar. Met dank aan onze beide ouders die hard geholpen hebben is het een prachtig plekje geworden voor de meisjes. Zoals je ziet is het speelgoed al flink uitgestald en er wordt heerlijk gespeeld. Hier boven zie je Renates helft en op de foto hieronder staat Nadines bed.

In het midden van de kamer hebben we kasten geplaatst zodat ze allebei een stukje prive hebben.


Maar, zoals je hieronder ziet ook een deel gezamelijke speelruimte. De meisjes zijn er blij mee. En wij ook want doordat zij naar boven verhuisd zijn en Bram nu op de kamer ligt waar de meisjes eerst sliepen, hebben we weer ruimte kunnen creëren. Heerlijk. Nu de babykamer nog afsausen en inrichten en dan is alles klaar. (mag ook wel met nog 5 weken te gaan voor de uitgerekende datum).

4 opmerkingen:

 1. Dat ziet er gezellig uit! Mooie speelplek!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo te zien zijn de meiden er tevreden mee, en wordt er al druk gespeeld op de nieuwe slaapkamer. Succes met de laatste loodjes.
  Groeten, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat grappig, zo heb ik ook, eerst met mijn broertje en later mijn zusje, op zolder geslapen, met van die kasten ertussen. Was heel leuk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi zusje,

  ziet er erg goed en netjes uit!!
  nu lekker genieten van de laatste weekjes!

  liefs, Marije

  BeantwoordenVerwijderen

opruimen.

Haha wat een rare foto. Dit zijn 2 zijwieltjes voor een 12 inch fietsje. Wij gebruiken ze niet meer. Ze staan op  marktplaats Een goed...

Labels