vrijdag 11 november 2011

Tijd voor wat fotootjes

Op het moment van schrijven van dit blogje is Annelie alweer twee weken oud. Op de foto hierboven nog niet, daar is ze net twee dagen oud. De voetjes staan nog helemaal scheef.

Hier is ze al weer een paar dagen ouder. De kleertjes die ze aan heeft komen uit de zwergenverpackung van Farbenmix. Een heerlijk setje dat makkelijk aan en uit te trekken is, en heerlijk zacht zit.

Familiemomentje. Allemaal erbij voor de eerste keer in bad. Een belevenis voor ons allemaal, en wat geniet die kleine van de tummy-tub.


Onze rijkdom Wat een heerlijk stel. En trots dat ze zijn op hun zusje.Dit zijn foto's van gisteren. De meiden zijn echt grote zus. Zo prachtig.

Het jurkje had ik gisteren gekocht, maar ik geloof niet dat blauw haar kleur is. Johan en ik zeiden allebei dat we roze voor haar toch mooier vinden.

6 opmerkingen:

 1. Mooie foto's! Lekker van genieten hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een mooie foto's van jullie gezinnetje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke kroost heb jij, wat een rijkdom! Lekker genieten van de kleine !
  Leuk dat je mijn blog hebt gevonden en dat je meedoet met de give-away. Ik ga jou ook volgen, gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke fotos van je gezinnetje! Het is wel even aanpoten nu denk ik he! Ik zou zeggen: geniet er vooral ook van en wat vandaag niet gebeurd komt morgen wel weer, toch?
  groetjes Danielle.
  Ps: Ik kocht voor mijn meiden ook nooit iets anders dan roze en rood. Hadden ze een andere kleur moest ik altijd heel erg wennen.
  groetjes Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ach, wat een schatje! Nog van harte gefeliciteerd met jullie 4e telg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtig gezinnetje! Geniet er maar met volle teugen van!

  groetjes,
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen

opruimen.

Haha wat een rare foto. Dit zijn 2 zijwieltjes voor een 12 inch fietsje. Wij gebruiken ze niet meer. Ze staan op  marktplaats Een goed...

Labels