woensdag 23 november 2011

Zeepkettingen als cadeautjes

Er moesten weer een paar cadeautjes komen. Een voor Nadines juf, een voor een tante en een 5 decembercadeau. Ik vind het leuk om zelf cadeaus te maken en bedacht om zeepkettingen te maken. Dat heb ik in de zomervakantie ook al een keer met de kinderen gedaan en het is zo leuk om te doen.
De zeepkettingen met de kinderen had ik aan een katoenen draad en met plastic speelgoedkralen. Dat gaf al best een leuk resultaat en zeker voor op de kinderkamer erg leuk. Maar omdat het nu een cadeautje is, had ik glaskralen en ijzerdraad besteld bij kralen en kralencreaties.Dinsdagavond heb ik de zeep geraspt, gekleurd,gekneed en gevormd. Woensdag heb ik de kettingen in elkaar gezet. Het kneden van de zeep viel me wel tegen. Ik las op internet dat je het ook kunt smelten. 'k heb nog een half stuk dus ga ik binnenkort proberen de zeep te smelten en dan in vormpjes te gieten.
Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

opruimen.

Haha wat een rare foto. Dit zijn 2 zijwieltjes voor een 12 inch fietsje. Wij gebruiken ze niet meer. Ze staan op  marktplaats Een goed...

Labels