vrijdag 30 december 2011

gehaakt dekentje, draagdoek en beste wensen

Veel tijd om te naaien heb ik nog niet, ben blij als alle wassen in de kast liggen en het hier enigszins netjes (en schoon) is ;-). Verder is Annelie 's avonds nog wat onrustig en ligt ze het liefst in draagdoek tegen mij aan. Dan is naaien niet erg handig maar haken kan best. Hier boven zie je haar nieuwe dekentje. De wol had ik bij de Zeeman gehaald, eerst baalde ik er een beetje van dat ik niet heen en weer gaande toeren de zelfde kleur heb gedaan, maar ik vind het toch een erg leuk dekentje geworden. Lekker voor over de kinderwagen, want daar had ik maar 1 dekentje over. Past mooi bij haar roze jasje.
De draagdoek is ideaal,(ik heb hem besteld op babybij)Mijn zusje had voor me een afspraak met een draagdoekconsulent gemaakt. Nu kan ik Annelie, als ze huilt heerlijk bij me hebben, en heb ik mijn handen vrij om wat te doen, als ze huilt. Zo kan ik dan toch brood bakken, strijken en stofzuigen. Ik heb er gisteren even mee achter de naaimachine gezeten, niet al te moeilijke projectjes lukken dan wel. Vandaag heb ik een ballonrokje afgemaakt. Een super eigenwijs ding voor Annelie. 'k zal hem gauw even bloggen.

Voor nu wens ik jullie allemaal, een heel goede jaarwisseling en een mooi 2012

2 opmerkingen:

 1. Jij ook een gezellige jaarwisseling en een goed jaar. Al je foto's van vandaag zijn geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk geworden! En lekker praktisch!
  Wat 'moet' je dan eerst weer wennen aan alle drukte met zo'n kleintje, idd blij zijn met de was die aan kant is. Zorg ook dat er tijd voor jezelf is hoor!
  Die draagdoek lijkt me een uitkomst. Mijn dochter werd er helaas niet rustig in, die wilde niet rond liggen (juist overstrekken).
  Succes met alles, groetjes Mio

  BeantwoordenVerwijderen

opruimen.

Haha wat een rare foto. Dit zijn 2 zijwieltjes voor een 12 inch fietsje. Wij gebruiken ze niet meer. Ze staan op  marktplaats Een goed...

Labels