dinsdag 18 december 2012

labellohouders, kersthangers en een cadeautje

Afgelopen weekend had ik 2 kerstmarktjes. Natuurlijk vond ik dat daar nog flink voor gehaakt moest worden. Voor die marktjes heb ik nog even wat labellohouders gemaakt Die zie je hier boven. Ik had ook nog een paarse maar die is verkocht. Heel makkelijk voor aan je sleutelbos of tas. Geen smeltende labello's meer in je broekzak, en snel te vinden. 
 Dit uiltje maakte ik ook nog met deze sterretjes. het patroontje van de sterretjes komt van Karin aan de Haak ik heb ze alleen wel gehaakt zonder de aanpassingen in het patroontje.

Uit het boekje superlieve figuurtjes zelf haken, van Ana Paula Rimoli, haakte ik dit kleine koalaatje. Pfff, wat een werk, al die priegelkleine onderdeeltjes en dan nog goed aan elkaar zetten. Ik had gedacht dat het wat sneller zou gaan, maar ik ben wel heel blij met het resultaat. 

Zaterdag stond ik op de markt met Joke Zij maakt heel mooie spulletjes. Op de markt had ze zeepkettingen pakketjes staan. Zo leuk. Ik heb er één gekocht en ik vind het een cadeautje. Ben er heel blij mee. Nogmaals bedankt Joke, ik vond het erg gezellig samen op de markt. 

2 opmerkingen:

  1. Heel toffe lobello's en mooie sterretjes.
    Ik heb ze ook al eens gehaakt en het zijn kleine, toffe projectjes om 's avonds op de bank te haken.
    Liefs, Valerie ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was heel gezellig! En nu lekker genieten van (bijna...) kerstvakantie!

    BeantwoordenVerwijderen