donderdag 20 februari 2014

Nieuwe sleutelhangers, CAL2014, babymutsjes en earlybirdje.

Afgelopen weken heb ik aan heel wat projectjes gewerkt.
Sleutelhangertjes
het is een eigen ontwerpje. En haakt lekker weg voor de tv.
Hier nog ff alle 3 apart:
De katjes zijn ongeveer zo groot als mijn pink. Het varieert iets omdat ik niet volgens een patroon werkte maar meer naar een idee.
Verder ben ik heerlijk bezig geweest met de CAL deken. Wat een super project is dat voor even tussendoor.
Met het haken van week 7 ben ik weer helemaal bij.
Ik heb nog een aantal babymutsjes gehaakt. Ook zo'n heerlijk projectje wat je zo even tussendoor doet. Ik maak gebruik van een basispatroon waarop ik met wat steken varieer.
En tot slot nog een earlybirdje.
Dit vogeltje heb ik gehaakt met catania color nr 0030. Door het kleurverloop heeft het vogeltje verder niet zo veel meer nodig. En ik vind het wel lief geworden. Ik heb haar Rosie genoemd. Er komen er nog wel meer. Want ik vind het geweldig dat je zoiets kunt maken voor die te kleine te vroeg geboren baby'tjes. Als dit iets is waarmee je ouders die in zo'n heftige tijd zit een beetje licht mee kunt geven, dan doe ik dat graag.
Fijne dag nog.

5 opmerkingen:

 1. Wauw wat een productie! Wat een moois heb je weer gemaakt. De katjes zijn zo schattig, leuk als kadootje. Het patroon van de Early Birdjes heb ik ook, maar moet nog even wachten. Het gaat nu lekker met de vingerpopjes!
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo, je bent heerlijk bezig geweest. Ik maak ook van alles tegelijk, gewoon tussendoor zoals je al zegt. Fijne dag, groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn die poesjes leuk! En die babymutsjes... zo schattig! Een mooie collectie samengehaakt!

  groetjes,
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahhh die poesjes! Wat cute zeg! (i love cats, hihi). Die ga ik eens proberen na te maken denk ik... De rest van je maaksels ziet er ook weer mooi uit. Fijn weekend alvast!
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke dingen heb je weer gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen