maandag 21 april 2014

cadeautjes, opdracht en gewonnen give away

Gisteren vierden mijn zusje en schoonzusje hun verjaardag. We hadden een heerlijke dag bij mijn ouders.
Als broers en zussen hebben we onderling afgesproken geen cadeautjes meer te geven. Persoonlijk vind ik het toch leuk om iets te geven en dat hoeft niet duur te zijn.
Dus ben ik zaterdagavond lekker aan het knutselen gegaan.
Een paar knakworstblikjes,koffiemelkflesjes en waxinelichtglaasjes, witte acrylverf, de zak van sinterklaas, homemade modpodge en wat kant, dubbelzijdig plakband en gehaakte bloemetjes.
De blikjes had ik al geverfd dus hoefde ik ze alleen nog mooi te maken.
En te vullen met plantjes en bloemetjes.

Verder had ik vorige week een leuke opdracht.
Voor een workshop in onze kerk mocht ik 115 bloemetjes haken.
De draadjes moesten aan de bloemetjes blijven omdat ze dan makkelijker om de takken te knopen zijn.

En tot slot kreeg ik zaterdag een superleuk pakketje in de bus. Ik had een Give away gewonnen bij Stipjes en Datjes Allemaal mooie applicaties. Vlinders, een supergave brandweerauto, cementauto en een heel lief aapje .Die applicaties komen zo goed van pas. Voor een aantal heb ik al een leuk idee. Binnenkort meer daarover. En er zat een heel leuke vilten harthanger bij.
Dank je wel.

Iedereen nog een fijne 2e paasdag. Ik hoop dat het weer hier nog wat beter wordt.

2 opmerkingen:

 1. Leuk zeg ! Is het patroontje van de bloemetjes dat van het zomerbloemetje van Karinaandehaak of het bloemetje van Todolwen ? Dat is lekker snel haken, hé. Met zo'n groot aantal bloemetjes was het misschien handiger om er een bloemenslinger van te maken, die konden ze dan gewoon in de boom draperen. Want zoveel stuks allemaal moeten aanknopen aan de takken, dat zal heel wat tijd in beslag genomen hebben. Anderzijds zijn losse bloemetjes makkelijker om nadien weg te bergen dan een hele bloemenslinger.... Alles heeft zijn voor- en nadeel hé ;)
  'n vrolijk groetje,
  sneksniltje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi, ik weet niet of het een bestaand patroon is. Meestal puzzel ik zelf wat. Ik heb ze zo gehaakt: 12 v in magische ring, sluit met hv. *Haak in de volgende v: 1 hst, 1st, 1hst, in de volgende v 1hv. * herhaal dit tot je 6 bloemblaadjes hebt.
   Voor deze workshop moest ik de bloemetjes allemaal los haken omdat er 37 vrouwen meededen die allemaal ongeveer3 bloemetjes konden gebruiken voor hun paastak.

   Verwijderen