donderdag 3 april 2014

kinderfeestje en cadeautje

Gisteren werd onze 2e dochter alweer 7 jaar.
Omdat het woensdag was en heerlijk weer besloten we alles inéén te doen.
's ochtends mocht ze dus trakteren, 's middags was haar kinderfeestje en 's avonds hebben we de bbq aangestoken met de opa's en oma's erbij.
Omdat ik momenteel nog met een burn out zit hebben we de visite beperkt tot de opa's en oma's en heb ik het kinderfeestje zo simpel mogelijk maar toch leuk proberen te houden.
Nadine heeft genoten.
even ter inspiratie:
We begonnen direct uit school thuis met cadeautjes verstoppen. Altijd feest!
Daarna gingen we naar het park. (5 minuten lopen bij ons vandaan). Daar hebben we gepicknikt. (bolletjes met knakworst en flessen limonade in leuke papieren bekertjes).
In het park waren veel speelmogelijkheden. Een grote schommel, een klimtoestel, wipwap en een kabelbaan. Daar hebben de kinderen zich ruim anderhalf uur vermaakt.
Vervolgens gingen we naar huis. De meisjes hadden het warm dus hebben we snoephappen ingelast.
Daarna gingen we aan tafel. Ik had een doos met allemaal kraaltjes. besteld bij kralen en kralencreaties. En een etagiere (kruidvat) met soesjes, chocoladebeesten en chips.

Zo was het feestelijk en had ik de rommel van het cakejes versieren niet.
Op het laatst waren ze allemaal moe maar tevreden. Daarom heb ik nog ff een filmpje van Strawberry cupcake aangezet.
Nadine was zo blij met haar feestje! Daar doe je het voor.
Even een collage om een indruk te geven. De foto's zijn niet heel duidelijk omdat ik liever niet kinderen heel herkenbaar in beeld wil laten.

Verder heb ik nog een cadeautje gemaakt voor een vriendin. Zij houdt van kleur en heeft een theepot van Blond Amsterdam. Ik bedacht om er een potje voor te haken in de kleuren van haar theepot en dat glazen potje te vullen met chocolade eitjes.
Voor dit potje heb ik een lege pasta pot gebruikt en er een hoesje met allemaal verschillende steken omheen gehaakt.
Ik hou van lege glazen potjes.

8 opmerkingen:

 1. Nog gefeliciteerd dan! Leuk, vrolijk potje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog gefeliciteerd, ik geloof graag dat dit een leuk feestje is geweest en je hoeft echt niet gek te doen om het voor een kind al leuk te maken.
  Leuk cadeautjes heb je voor je vriendin gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! En leuk gedaan! Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mog van harte met he dochter! Jullie hadden heerlijk weer!
  Leuk gehaakt hoesje voor die pasta-pot.
  Liefs, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hartelijk gefeliciteerd met Nadine en wat een gezellig feest! Wel pittig hoor, alles in één dag. Ik heb het ook weleens zo gedaan, en kon mijzelf 's avonds opvegen... Maar ook wel heel gezellig, fijn dat je dochter zo genoten heeft. Leuk he, zo'n kralen-feestje!
  Wat een gezellig kadootje heb je voor je vriendin gemaakt!
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je dochter. het ziet er gezellig uit. En ja, lege potjes zijn ideaal voor een cadeautje. Hou ik ook van, lieve groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat ziet er supergezellig uit en het weer zat ook voor 100 procent mee he?! Fijn! Het is het mooiste als de kinderen genieten en de ouders er niet teveel 'gedoe' van hebben. :) dat is vast gelukt. Het potje is ook leuk, ik heb er ook al veel opgespaard (nu nog omhaken...). Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

cupcake ijsjes en puddingbroodjes

Wauw. Blij mens hier.😊 Op 1 euro na in het week budget gebleven. En in deze week zaten ook de traktaties voor onze oudste die 12 is geword...

Labels