woensdag 14 mei 2014

hillany horse en presentatiebord

Eh, ze is een beetje verlegen, geloof ik. Of zou ze eerst liever haar mooie staart en manen showen. Pfff, wat een werk was dat. Haha, vooral die manen.
Oh kijk, ze draait al bij. Een lief paardje. Hillany Horse. Een patroon van Elise Pleket.
Een hele tijd geleden kon je het patroon een paar dagen gratis downloaden. Dat heb ik toen gedaan. Nu is het patroontje voor 2,50 op marktplaats te koop,zag ik.
Ik dacht dat ze groter zou worden, maar je kan het paardje met een restje maken.
Met catania en haaknaald 2, is ze 16 cm geworden Als je haar meet van haar oren tot aan haar voeten.
Zittend komt ze op +-13 cm
Ja, daar is ze helemaal. Is het geen schatje?
Onze oudste heeft een verjaardagsfeestje van een vriendinnetje dat 9 is geworden. Een fan van paarden. Ze krijgt van dochterlief een Meiden Lekker Zelf Doen magazine en dit paardje. Mmm wel even slikken, ik weet wel dat als ik al mijn haaksels zelf hou er geen ruimte over blijft, maar van dit paardje kon ik toch wel weer een beetje moeilijk afscheid nemen.

Afgelopen zaterdag stond ik op de kraammarkt. Daar had ik al een foto van geplaatst. Nog even mijn trots laten zien:
De witte lijst was een basis voor een mislukte canvasfoto. Hij was grenen maar die heb ik dus wit geverfd. We hadden nog wat resten MDF liggen, dat heb ik achter de lijst getimmerd en beplakt met een restje behang. Uit de 'rommel'voorraad van manlief 3 plankjes gevist en die ook wit geverfd. Die heb ik tegen de MDF getimmerd. Een mooie blikvanger.

3 opmerkingen:

 1. Mooi hoor dat bord. Een goed idee. Lieve groetjes tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die lijst vind ik een super idee, mooi gedaan! Lief paardje ook, daar zal het meisje blij mee zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schattig paardje!! Ik dacht net al: die heb ik volgens mij niet gezien... Ik heb er af en toe ook weleens moeite mee om wat af te staan. :-) Zó leuk om je mooie lijst in het écht te zien!
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen