vrijdag 2 mei 2014

zomerse ketting

Volgende week sta ik op een kraammarkt. Daar ben ik nog best wel druk voor. Maar tussen alle babyspullen door had ik zin om iets voor mezelf te maken. Op het blog van marmarel zag ik een leuk idee voor een ketting. Kijk maar eens
Ik ben dus in mijn kralenbak gedoken en haakte een ketting. In plaats van de kralen op staaldraad te rijgen, reeg ik ze op nylon draad. Ik haakte de ketting met haaknaald 2.
dit is het resultaat:
het zijn echt mijn kleuren en lekker blingbling. Ik hou er wel van. Heb ik weer een leuke ketting.
Nu maar weer verder met alle babyspulletjes. Daar binnenkort meer over.

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie ketting is 't geworden! Ik zag 'm al een paar dagen terug, maar reageren lukte niet vanaf de camping. Nylondraad wil idd ook prima, ik heb er eens een (kortere) kinderversie mee gemaakt. Het leuke van dit type ketting is dat je er heel goed restjes kralen voor kunt gebruiken.
    Ik ben benieuwd naar je baby-spulletjes!
    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sterkte met de voorbereiding voor de markt. Er gaat altijd meer tijd inzitten dan je vooraf denkt, vind je niet? Mooie ketting heb je gehaakt. Goed dat je ook moois voor jezelf maakt :-)

    BeantwoordenVerwijderen

cupcake ijsjes en puddingbroodjes

Wauw. Blij mens hier.😊 Op 1 euro na in het week budget gebleven. En in deze week zaten ook de traktaties voor onze oudste die 12 is geword...

Labels