vrijdag 10 oktober 2014

Stempels, vloerkleed, sleutelhanger en teveel voorraad


 Onze zoon heeft vandaag een feestje van zijn juf.
De juf had een verlanglijstje gemaakt waaruit iedereen een cadeautje kon kiezen. Wij kozen een notitieboekje met kleurig kaft.
Omdat ik het heel leuk vind om er iets persoonlijks bij te geven maakte ik stempels:

Eerst wilde ik één stempel maken met Juf Evike en een hartje, maar ik bedacht dat ze de stempel alleen als juf zou kunnen gebruiken. Daarom heb ik die stempel verdeeld in 3 kleinere stempeltjes. Zo kan ze ze op verschillende manieren gebuiken, dat  leek me wel zo handig.
Ze moesten natuurlijk ook feestelijk ingepakt worden:

Het duurt nog wel even voordat het zover is, maar ik ben toch al even aan het vooruit werken;
Voor Nadine maakte ik dit witte (sinterklaas) paardje. Nadine vind paarden zo leuk. Deze mag haar schooltas versieren. Ze is er zo blij mee. Toen ze het paardje zag, zonder naam en linten vroeg ze al of die voor haar was. Ik zei toen, dat dat niet zo was. Gisteravond heb ik de sleutelhanger klaar gemaakt. Vanmorgen gegeven. Ze was zó blij! Ach, witte paarden zijn er ook als het geen sinterklaas is toch? 
Voor onze buren die hun eerste kindje verwachten haakte ik dit vloerkleed met Zpaggetti.
Het kleed is Ongeveer 95 cm in doorsnee.  Ik heb geen patroon gebruikt, gewoon gekeken, wat het beste werkte en het mooiste was.

Nu ligt hij op de babykamer te wachten op de nieuwe bewoner. Zo leuk! Het lijkt ook heel mooi heb ik gezien! Gaaf om aan de inrichting van hun mooie babykamertje mee te mogen werken.

Momenteel zijn wij thuis nogal aan het opruimen :-)
Wat een tijd niet gebruikt is gaat lekker weg.
Ik heb een aantal bollen garen veel te enthousiast ingekocht.

Daarom heb ik ze in de verkoop gedaan:
Op Marktplaats kan je ze zien:Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen