donderdag 27 november 2014

voorbereidingen fair 2

Vandaag ben ik druk bezig geweest om een aajntal flessen en potjes die ik al met gesso bewerkt had, verder te versieren.

Ook voor de kerstfair van morgen.

Mocht je nog tijd en zin hebben? De kerstfair is inAssen op de anreperstraat 206, begint om 20,00 uur en kost 2,00 entréé.
Hebben jullie dat ook, dat als je op een marktje staat, dat je nooit klaar bent met de voorbereidingen, en altijd op het laatst nog 1001 ideeën hebt die je eigenlijk nog wil uitwerken?

2 opmerkingen:

  1. Haha ja, dat heb ik zéker... Wel eens irritant hoor, ik loop dan met molentjes als het eenmaal zover is (voor mij ook morgenavond). Ik richt mij nu vooral op een workshop, had geen tijd om veel te maken (maar moet vanavond nog bezig met hangertjes voor aan tashangers).
    Superleuk, die gesso-spulletjes! Veel succes, jammer dat ik niet even aan kan wippen.
    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ach, hou op! 1001 ideeën en niet genoeg tijd. Zó frustrerend! Vandaag nog bezig met kweepeerpasta (had ik beloofd). De auto zit al vol, morgen mag ik al spullen brengen. Nu heb ik een panda, dus die zit al gauw vol. 😄 en dan ga ik morgen nog meer halen bij mijn collega's.... Zaterdag de markt. En maandag de boel weer opruimen. Pfff, waarom doen we dit? Nou ja, omdat het leuk is natuurlijk!

    BeantwoordenVerwijderen