donderdag 26 februari 2015

Papegaai Paul


Mag ik u voorstellen Papegaai Paul. Een papegaai gehaakt in vrolijke kleuren, maar hij kan ook veel neutraler gemaakt worden in grijs, blauw, of wit.
Het patroon is te koop in mijn webwinkel.

Deze papegaai is gehaakt met SMC bravo, dat maakt hem groot genoeg voor een muziekdoosje in zijn buik (Vandaar dat witte touwtje) . Hij is ook heel goed te maken met haakkatoen zie dit bericht

Voor de buitenlandse lezers, als jullie dit patroon willen bestellen kan het wel, maar dan komen er verzendkosten overheen. Als ik het namelijk als PDF naar het buitenland verstuur moet daar belasting over betaald worden in jullie land. Dat is de nieuwe wetgeving. Als kleine ondernemer kan ik dat niet allemaal bijhouden, dus vandaar. Excuses voor het ongemak.

4 opmerkingen:

 1. Een lieve & stoere papegaai ...
  Fijn weekend ... lieve groetjes Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke papegaai en deze is zonder de muziek zo lekker stil.
  De nieuwe Europese belastingwetgeving bezorgt heel wat kleine verkopers veel onuitvoerbaar gedoe. Ik vraag zoveel mogelijk mensen om de petitie tegen deze wet te ondertekenen (zie mijn blog). Met voldoende reacties kan dit onderwerp op de agenda worden gezet in Europees verband.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe groot is de papegaai en met welke grootte haaknaald is hij gemaakt? :)

  Groetjes,
  Femke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Femke,
   De papegaai zoals hij hier afgebeeld staat is gehaakt met SMC bravo haaknaald 3 en +- 23 centimeter hoog. Van voorkant buik tot achterkant staart is hij 20 cm en breed is hij +- 15 cm. De groottes kunnen bij jouw iets verschillen, ook al haak je met het zelfde garen en haaknaald, het hangt er vanaf hoe strak of los je haakt. Maar dit is hoe hij uit mijn haaknaald gekomen is. :-)

   Verwijderen