dinsdag 11 augustus 2015

Rokje

 
Vorige week hebben we een heerlijke vakantie gehad. We waren op een mooi vakantiepark met een zwembad en een enorme lange glijbaan. Elke dag, behalve dinsdag want toen werkte het weer niet mee, waren de kinderen en wij in het zwembad. De oudste twee konden (en gingen) alleen, de jongste twee met ons mee.  's Ochtends was  er knutselen bij het animatieteam en 's avonds vaak nog liedjes, dansen en theater. Hoe heerlijk. En natuurlijk veel tijd met elkaar als gezin. Dat was wel fijn hoor. Spelletjes, badmintonnen, waterfietsen, voorlezen. Genieten.
Van haken is die week niet zoveel terecht gekomen, ik heb vrij veel getekend en af en toe wat gehaakt aan een truitje, dat ik nog wel laat zien.
Deze week heb ik het haken weer opgepakt en heb dit rokje gehaakt:
Al eerder haakte ik rokjes Hier en hier. Het is zo leuk om te doen. Elke rij een andere kleur en lekker varieren met steken. Dan komt er elke keer weer een ander rokje uit :-) Dochterlief was showmodel maar dit rokje komt binnenkort in mijn webwinkel.
 

2 opmerkingen:

 1. Fijn dat je een mooie vakantie gehad hebt!
  Wilde dochterlief het rokje nog wel afstaan?! Het staat haar zo mooi! :-)
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Marijke, dank je wel. Ja, ze wilde hem gelukkig nog wel uitdoen. Ze heeft zelf ook een gehaakte. Gisteren was ze boos... want ze vond het rokje in de wasmand. Tja, als iets veel gedragen wordt moet het ook gewassen worden he? :-)

   Verwijderen