donderdag 5 november 2015

Tijd over

Haha, nu de jongste naar school is ben ik druk aan het nadenken over de invulling van de dagen.
Dat kan je dan natuurlijk het beste doen met een leuk haakwerk.
Dit is Krissie, het nieuwste patroon van Kristel Droog. Zo leuk om te maken. Onze meiden vonden haar nu al leuk. Bij het patroon zit een jurkje. Eigenwijs als ik ben bedacht ik een truitje van een restje Fenna. Hoe leuk om hier steeds weer nieuwe kleren voor te bedenken.
En natuurlijk een onderbroek. Dat vonden de kinderen hilarisch. Nu de rest nog bedenken.

Voor onze dochter haakte ik in de zomer al een truitje. Ik heb hem afgelopen week afgemaakt ener lange mouwen aangezet. Kan die de kast ook weer in. Het kan net op een legging maar op een skinny vind ik hem leuker. Het garen is babysoft  van de Zeeman.
Volgende week mag ik een workshop geven in de winkel van Jouw Winkelkraam in Assen. Daar heb ik zin in. Ik merk dat het steeds meer  mijn passie is om mensen wat leuks te leren, zodat ze iets kunnen maken waar ze trots op zijn. 
Gisteravond haakte ik deze muts. De bedoeling was om hem in mijn Webwinkel  te zetten, maar onze zoon pikte hem in. Het is nog niet echt koud genoeg voor een muts maar hij wilde hem perse op naar school :-) Wel handig op het schoolplein. Dat gele mutsje valt wel op :-D2 opmerkingen:

  1. Oh ja dat is even wennen he, maar toch ook wel weer heel leuk voor ze. Hopelijk heeft ze het naar haar zin op school en zo te zien lukt het prima met de invulling van de tijd haha leuk hoor allemaal.
    Groetjes, wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Grappig van die onderbroek voor de pop! En ik zou ook een hele garderobe bedenken, hihi.
    Veel plezier met je workshop!

    BeantwoordenVerwijderen