woensdag 1 juni 2016

NIEUW, letters en lijnen. haaksels en boerenerfmarkt

Zo leuk nieuws. Mijn webwinkel heeft een nieuwe 'afdeling'. Sinds een tijdje ben ik heel enthousiast bezig met doodlen, mandala tekenen en handletteren. Vandaar dat ik een extraatje toegevoegd heb naast al mijn gehaakte spulletjes en patronen.

.Letters en Lijnen bij Bonjoli

Deze afdeling zal ik de komende tijd steeds bijvullen. Momenteel staan de volgende boekjes erin. Het zijn ringband schrijfblokjes formaat 10 x 15 cm met een stevig kartonnen kaftje. Het kaftje heb ik met tekst versierd. Erg leuk om als (afscheids)cadeautje aan meester of juf te geven. Binnenkort komen er meer en ook (kleur)kaarten.

 
Hieronder een voorbeeld van een mandala bloemenkaart die ik tekende.


Maar haken doe ik ook nog steeds. Hieronder 3setjes van elk 4 onderzetters. Het patroon komt uit Puur haken maar stond ook in het blad "Aan de Haak" een speciale uitgave van de Hobby Handig.

En nog een foto van een klein snufje. Al jaren heb ik het patroon van stip en haak van de grote en die haak ik ook regelmatig, maar nu had ik zin om dit patroon te 'verbouwen' en er een klein snufje van te maken. Hij lijkt wel. Vind ik. 
 Dit gaat allemaal mee naar de markt waar ik 11 juni weer sta. Ben je in de buurt? Kom dan eens langs op de Boerenerfmarkt bij Hoorn-Asperges.
(Huis ter Heide ligt in de buurt van Assen, Norg en Veenhuizen :-) )4 opmerkingen:

 1. Wat een mooie spulletjes, die handgeletterde boekjes zijn zo leuk! Mini-Snufje lijkt zeker, ik dacht op het eerste gezicht dat het een gewone Snuf was. Heel veel succes op de markt! Ik had het gezellig gevonden even te komen kijken, maar heb zelf een muziek-uitvoering op die dag.
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, het handletteren en zentanglen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik woon niet echt in de buurt, anders kwam ik eens kijken, maar vanuit België is het een heel eindje!
  Toffe schriftjes heb je gemaakt en kleine Snuf vind ik heel schattig geworden :-)
  Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke boekjes zijn het geworden!

  Groetjes,
  Renske

  BeantwoordenVerwijderen