maandag 2 januari 2012

Goede voornemens :-)

Eén van mijn voornemens is om in elk geval een keer per week iets zelfgemaakts op dit Blog te plaatsen.


Laten we dan maar goed beginnen.


Ik wilde heel graag weer naaien, maar wel even iets simpels. Iets waarbij ik niet hoefde te wisselen van lock naar naaimachine en weer terug. Een ballonrokje is dan ideaal. Dit rokje heb ik zelf getekend. Voor de bovenwijdte heb ik het broekje van de zwergenverpackung genomen. Daar heb ik de rokdelen op getekend. De spijkerstof is een rechte lap en voor de voeringrok ben ik van een rechthoek uitgegaan, die ik iets uitlopend heb getekend en aan de onderkant rond heb afgewerkt.

De spijkerstof had ik nog liggen, de tailleband en voering heb ik uit een overhemd van m'n schoonvader geknipt, alles dus UWYH het was ff nadenken hoe het ook al weer zat met keren, maar al met al is het erg simpel om te maken, en ik vind het resultaat zoooooo schattig.

Dit rokje krijgt ze aan voor de bruiloft van m'n zusje. Samen met een ander truitje.

En kijk Annelie duimt!!! lief gezicht vind ik dat altijd. Beetje lastig afleren, dat wel. Maar dat zien we dan wel weer.

4 opmerkingen:

 1. Superschattig! Heel mooi, hoor!

  groetjes,
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi rokje staat dat kleine meisje erg mooi.
  Een creatief jaar gewenst.

  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lize, ik kom ff op jouw vraag terecht ...als je je eigen blog opent, zie je het aantal volgers dat je hebt, als je daar op klikt zie je wie jouw volgers zijn..ook als je je blog weergeeft zie je het aantal volgers staan, ook als je daarop klikt zie je wie je volgers zijn, dus niet in de leeslijst maar op jouw blog zelf

  groetjes
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen

opruimen.

Haha wat een rare foto. Dit zijn 2 zijwieltjes voor een 12 inch fietsje. Wij gebruiken ze niet meer. Ze staan op  marktplaats Een goed...

Labels