zaterdag 7 januari 2012

Raar

Ik vind het erg leuk dat mijn blog gevolgd wordt, en ben wel eens nieuwsgierig naar de volgers. Maar dat kan ik op mijn computer niet zien. Dus ging ik er een beetje mee aan het puzzelen en uitzoeken. In mijn dashboard vroegen ze of ik de nieuw blogger interface wilde uitproberen. Tja, laten we dat maar proberen. Maar nu kan ik op mijn laptop  niet meer de mijn blogspot beheren. Er komt gewoon niks op het scherm als ik een nieuw bericht wil typen of naar het dashboard wil gaan. 
Op de pc van mijn man kom ik er wel op. Zijn er mensen die weten hoe dit kan? Mijn foto's staan namelijk op mijn computer, en ik wil graag wel regelmatig wat plaatsen. Ik vroeg me af of het mss aan de browser ligt? Meestal gebruik ik slimbrowser en af en toe Internet explorer maar op mijn computer kom ik er met allebei niet. Op de computer van mijn man speelt Opera en Internet explorer en daar kom ik er bij beide wel op.
Ik baal er een beetje van eigenlijk. Maar misschien is het heel makkelijk op te lossen?Wie kan me helpen?.

2 opmerkingen:

  1. Nee, ik kan je niet helpen helaas. Hopelijk reageert er gauw iemand na mij.

    Succes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb geen idee hoe het zit, en kan je er dus niet echt mee helpen. Misschien kun je op de computer van je man de oude modus weer instellen, dat ie het dan ook weer op je laptop doet?
    Sterkte ermee, Nienke

    BeantwoordenVerwijderen

opruimen.

Haha wat een rare foto. Dit zijn 2 zijwieltjes voor een 12 inch fietsje. Wij gebruiken ze niet meer. Ze staan op  marktplaats Een goed...

Labels